Bring your own food

Speltak: Alle
Datum: 25 juni 2022
Tijd: zie programma

De laatste opkomst van het huidige scoutingseizoen willen wij graag met alle jeugdleden (ook van de andere speltakken) en hun ouders (en eventuele broers/zussen) een gezamenlijke activiteit op het clubhuis houden. Dit zal plaatsvinden op 25 juni 2022 (twee weken voor het zomerkamp).

Het programma van deze dag is als volgt

Net als de in de pre-coronajaren willen we de aanwezigen vragen om zelf een gerecht mee te nemen (principe van ‘bring-your-own-food’). Al deze gerechten samen zullen het buffet vormen. Drinken hoeft niet te worden meegenomen en zal door de groep worden verzorgd. Daarnaast zullen er allemaal leuke spelletjes en andere activiteiten te doen zijn in en rond het clubhuis.

Informatiebijeenkomst zomerkamp
Voorafgaand zal er in het welpenlokaal een informatiebijeenkomst worden gehouden over het zomerkamp van de welpen en scouts. Wij vertellen hier wat wij zoal doen op kamp, bespreken praktische zaken en laten wat foto’s van eerdere kampen zien. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Deze informatiebijeenkomst begint om 16.45. Voor die tijd zult u al een informatieboekje ontvangen met daarin onder meer de vertrek- en aankomsttijden en bagagelijst.

Opgave
Wij verzoeken u om te laten weten of en met hoeveel personen u aanwezig zult zijn op 25 juni en welk gerecht u wilt meenemen. Opgave graag via dit formulier.

Alvast hartelijk dank voor het invullen en wij hopen dat u in de gelegenheid bent om te komen.

Terug naar boven