Hans Willegers

Mijn naam is Hans Willegers, en ben sinds 1965 betrokken bij Scouting. Eerst bij de Prinses Irene groep als welp, verkenner, voortrekker, en leiding. Wel hele oude termen! Vanaf mijn 25e ben ik een tijd bij de Lischgroep geweest, en een hele tijd geleden is mij gevraagd om weer terug te komen bij de Prinses Irene groep, als bestuurslid.

Scouting is voor mij altijd leuk geweest, en nog steeds, omdat je in een non – competitieve omgeving leert samenwerken, maar ook je eigen skills kunt verbeteren en uitbouwen. Dit is voor mij nuttig in het bedrijfsleven, maar ook in mijn hobby’s en dagelijks leven.

Leiding geven is voor mij lang geleden. Het leuke aan besturen van een groep is het benutten van je kennis en ervaring, om hier je vereniging voordeel van te laten hebben. Dankzij de bestuursfunctie binnen de Prinses Irene groep ben ik ook bestuurslid bij een watersportvereniginging in mijn woonplaats, Hellevoetsluis. Binnen scouting ben ik ook landelijk actief bij Scouting Laros.

In het dagelijks leven ben ik actief als account manager bij een bedrijf welke elektronische apparatuur importeert voor de industrie. Scouting houdt dus niet op na je “jeugd”! Er blijven altijd vrijwilligers nodig, die zich op de achtergrond inzetten, niet alleen voor de eigen club, maar ook regionaal en landelijk!

Terug naar boven